Xenonlichten
Producten
Zoeken op naam / productnr.
Zoekterm(en)

Zoeken
H1 Philips BlueVision Ultra set 
De Philips H1 BlueVision Ultra lampen zorgen dankzij de unieke Gradient Coating technologie voor een ongeëvenaard blauw xenon effect. De lichtkleur van de BlueVision Ultra lampen is 4000 Kelvin. De BlueVision Ultra lampen van Philips zijn van hoogwaardige kwaliteit en dragen het Original Equipment Manufacturer certificaat. Met de BlueVision lampen verandert u het aangezicht van uw auto in een handomdraai.

Meer licht, betere prestaties
WhiteVision is ECE-gecertificeerd en de eerste 100% wettelijk goedgekeurde 100% intens witte lamp. De lamp biedt u de ultieme zichtbaarheid zonder dat dit gevaarlijke situaties veroorzaakt als gevolg van schittering voor de auto vóór u. Het UV-kwartsglas is van de hoogste kwaliteit, sterker dan hardglas en zeer goed bestand tegen temperatuurverschillen en trillingen, waardoor lampen niet vroegtijdig kapot gaan. Door de extra druk in de lampen produceren  WhiteVision  lampen ook een krachtigere lichtbundel en wordt de levensduur verlengd.

2 W5W stadslichtlampen bij BlueVision ultra.
Uw auto krijgt een stijlvolle blauwe uitstraling dankzij deze 2 blauwe W5W-lampen.
 
Specificaties :                                                                  
Voedingsspanning 12V                                                                                                      
Wattage 55 Watt
Kleur Wit ( Xenon effect )
Socket H1 , P14.5S
Compatible met
12258 64150
E-Keur E4
Prijsinformatie:
Prijs per stuk:
€ 31,95 € 22,95
Aantal: Bestellen

Voorraad

Reviews Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.