Xenonlichten
Producten
Zoeken op naam / productnr.
Zoekterm(en)

Zoeken
Koplamp Renovatie set
1 Reviews | Review toevoegen

Zelf uw koplamp renoveren zodat deze weer net zo helder is als een nieuwe? Dat kan met deze set van ColorMatic. Een heldere koplamp is belangrijk, voor een optimale lichtstraal en veiligheid.

€ 54,95
€ 49,95
Prijs per stuk

Voorraad :

Aantal: 
Bestellen

Zelf uw koplamp renoveren zodat deze weer net zo helder wordt als een nieuwe? Dat kan met deze set van ColorMatic. Een heldere koplamp is belangrijk voor een optimale lichtstraal en veiligheid. Daarnaast worden te doffe koplampen bij een APK keuring afgekeurd.

 

Met deze set van ColorMatic kunt u zelf op eenvoudige wijze de koplamp polijsten en de helderheid herstellen. Koplampen worden door verweren en UV straling dof omdat de bovenste laag van het kunststof beschadigd raakt. Dat is een normaal proces waar u niets aan kunt doen. Nieuwe koplampen kosten al snel honderden euro’s , koplampen zelf polijsten een stuk minder !

 

Belangrijk bij het renoveren van uw koplamp is het aanbrengen van een beschermcoating na het polijsten. Deze zorgt ervoor dat uw koplamp er weer voor jaren als nieuw uitziet. In deze set wordt een 2 componenten coating meegeleverd die normaal ook door professionals wordt gebruikt. Met de meegeleverde handleiding en onderstaande video kan iedereen zelf zijn doffe koplampen renoveren. 

 

Inhoud van de set: 

  • 1 ColorMatic 2K Blanke lak in hoogglans 200 ml
  • 1 ColorMatic Kunststof reiniger 400 ml
  • 1 ColorMatic Kunststof primer 150 ml
  • 1 hoog kwalitiatieve spons (viscose)
  • 1 paar handschoenen voor eenmalig gebruik
  • 1 gebruiksaanwijzing
  • 2 vellen schuurpapier P800 voor natschuren
  • 2 vellen schuurpapier P2000 voor natschuren

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

iBorisch - 23-03-2017 20:23

Topspul. Gisteren met dezelfde doos 2 auto's kunnen doen.

Tip is wel om tussen het aflakken even 5 minuten te laten tussen de twee spuitgangen. Dan dekt het beter. Zeker niet 3 lagen, dan krijg je druppels.

Bus lak was net genoeg voor 2 auto's. Meeste werk was nog het afplakken.